A secluded and private inner-city garden oasis that would allow the client’s to enjoy their outdoor area and create more space in the existing garden area. The project included an outdoor dining zone and kitchen with preparation space that also linked to the bespoke sun lounge.

The Dusty was designed and created to be a pocket of tranquility for this family home, emulating a relaxed, natural environment that generates a feeling of retreat. Using a mix of coastal and informal design styles to create a relaxed, uncultivated vibe, while focusing heavily on natural elements and features.

Featuring a 1960s flair, this Floreat house demonstrates a love of modernism. A family home that respected and drew on the modernist history of the area, the external finish is constructed from grey timber board finished concrete, making it a perfect backdrop for the lush nature of the gardens.

For our Birtinya clients, America had been a big part of their lives and they wanted to incorporate the style that they had become accustomed to and loved in the States into their new home on the Sunshine Coast. This unique style was evident in their design which was bold and strong.

A complete makeover for rectification and beautification was needed in this Gumdale abode. The depth of detail required by the client was the catalyst to deliver a highly functional area that also met a European style brief. The results, both practically and aesthetically, speak for themselves.

Small Spaces can be beautiful! Our project illustrates how a small space can be transformed into a contemporary tropical paradise. Honed concrete pavements and polished decorative stone borders frame the contemporary plunge pool with floating timber seat, accent wall with waterspouts and outstanding glass brick feature wall. A retractable awning covers the Alfresco for all weather use.

Starting from a dirt patch and finishing with custom made furniture on a checkerboard tile layout, this site is located within one of the most prestigious schools in Brisbane. The scope of this project included sandstone walls, garden beds, paving, a custom pergola with stainless wire and custom-made table and seating.