Biddy Giles Park is a 9000 square metre community space featured at South Village Kirrawee. This new park pays homage to its brick-works past and traditional owners. The use of innovative design, recycled bricks and textured rocks in the gabion walls have created a special all abilities play space.

An energised School community partnered with ULP to develop the space. This inner city location is home to an engaged and vibrant School community. The design was to create diverse, engaging areas for learning and play while respecting the strong heritage and community values that were underpinning the project.

Wilfred Taylor Reserve Nature Playspace is the largest regional playspace in Adelaide’s South. It is the first project to be delivered in response to the Wilfred Taylor Reserve Master Plan (2019) and attracted over 50,000 visitors in its opening month.

Situated in a two-storey courtyard with glass frontage, the site was an incredibly challenging space due to access limitations and its use as a common thoroughfare. The design achieved balancing its functionality as an all access walkway, an outdoor classroom and learning space, and an engaging and adventurous place for children to play and explore, while also ensuring an aesthetic appeal from the curbside